• 
10 min. leestijd

Het ultieme systeem om jouw landingspagina’s in te bouwen!

Vrijblijvend advies?

We gaan graag samen met jou vrijblijvend in gesprek. Een gesprek waarin we jouw bedrijf en jouw toekomstplannen gaan bespreken.

Jarenlange ervaring, ups en downs en vele fouten hebben ons geleerd wat de beste systemen zijn om jouw landingspagina in te bouwen. Met deze blog willen wij jou deze tijd en moeite besparen! In deze blog leg ik jou precies uit waarom jij dit systeem moet gebruiken voor jouw ultieme landingspagina.

Voor we beginnen

Voordat we beginnen even een kleine terugblik. Wat is een landingspagina ook alweer en waarom is dit zo belangrijk voor jouw omzet? Een landingspagina is een pagina waar bezoekers op terecht komen na een advertentie of campagne. Vaak is deze pagina niet terug te vinden in jouw menu en heeft de pagina zelf ook geen menustructuur. Dit is om ervoor te zorgen dat mensen zo min mogelijk afgeleid worden.

Een landingspagina heeft namelijk maar één doel, zoveel mogelijk conversies binnen halen. Een landingspagina moet naadloos aansluiten bij jouw advertentie. Na de advertentie komt jouw bezoeker namelijk terecht op de landingspagina, hier moet hij of zij direct kunnen vinden wat diegene zoekt!

Verschillende systemen om jouw landingspagina in te bouwen

Om jou de tijd, energie en moeite te besparen die wij wel hebben moeten maken hebben we deze blog voor jou geschreven. In de korte periode dat je dit namelijk leest weet jij precies welk systeem het beste is om jouw landingspagina’s in te bouwen. In ons onderzoek hebben wij verschillende systemen en factoren tegen elkaar afgezet. In onderstaand overzicht vind jij onze resultaten!

Unbounce

Unbounce is met zijn 99 dollar per maand veruit het duurste systeem. Voor deze prijs krijg je eigenlijk alleen het meeste aantal customization mogelijkheden terug. Als we kijken naar het aantal gepubliceerde pagina’s, het aantal templates en de usability komt Leadpages overal als beste uit de test. Zoek je dus een bouwsysteem waarin je zo veel mogelijk dingen aan kunt passen? Dan is Unbounce misschien de beste optie voor jou. Als wij zo vrij mogen zijn, lees alsjeblieft even verder 😉

Instapage

Instapage is met 79 dollar per maand niet zo heel veel goedkoper dan Unbounce. Voor deze prijs is het verschil met Leadpages ook echt te klein om dit een ware concurrent te noemen. Je beschikt binnen Instapage namelijk over het minste aantal pagina’s die gepubliceerd kunnen worden. Zowel de usability, de customization mogelijkheden en het aantal templates waaruit je kunt kiezen zijn bij Instapage iets hoger dan bij Leadpages. Echter is dit verschil niet groot genoeg om het de moeite waard te laten zijn.

Leadpages

Last but not least, onze absolute winnaar; Leadpages! Laten we beginnen met de prijs. Met 25 dollar per maand is Leadpages veruit de goedkoopste aanbieder voor landingspagina systemen. Daarnaast krijg je voor deze prijs ook nog eens het meeste aantal gepubliceerde pagina’s. Ondanks het feit dat de usability en de customization mogelijkheden ietsjes minder uitgebreid zijn dan bij de concurrenten merk je hier in de praktijk weinig van. Wij werken al jarenlang en voor elke klant met Leadpages en kunnen iedereen dit aanraden.

Conclusie

Jarenlange ervaring, vele fouten en een heleboel mislukte avonturen hebben ons inmiddels geleerd dat je voor jouw landingspagina systeem bij Leadpages moet zijn! Een allround-systeem dat beschikt over alle capaciteiten om een professionele landingspagina op te zetten. Wij zijn zelfs officieel partner van Leadpages en het is nu mogelijk om via ons een 14-dagen gratis trial aan te vragen! → Klik dan hier. Kom je er nog niet helemaal uit? Heb je nog vragen of wil je gewoon eens sparren? Schroom niet en neem contact met ons op! We zijn hier om jouw te helpen!

Klaar om jouw bedrijf te laten groeien?

Wij houden wel van een uitdaging, aarzel niet en plan een vrijblijvend adviesgesprek in om te kijken wat we voor jullie kunnen betekenen!